Om oss

merker

VARIG BYGGMESTER

Om Varig Bygg

Varig Bygg ble etablert av byggmester Karl Fredrik Jørgensen i 1985, og bedriften bar inntil nylig samme navn. Firmaet bygde seg raskt opp en solid portefølje og et godt renomme. I 1997 ble byggmester Tor Wågan med på laget, og sammen opprettet de et AS. Foruten Tor og Karl består firmaet i dag av ni dyktige og engasjerte håndverkere. Vi har i dag kredittrating «Beste kredittverdighet» og er derfor en solid og trygg samarbeidspartner.

Varig Bygg utfører alle typer håndverksoppdrag. Dette gjelder alt fra totalentreprise (prosjektering og utførelse) til andre oppdrag for både private og offentlige kunder.

Etter mange år i bransjen har vi opparbeidet oss et godt nettverk og samarbeider med de aller beste i bransjen. Vi kan derfor tilby tilleggstjenester som grunn og betongarbeid, rørlegger, elektriker, maler og flislegger med mer.

I 2020 skiftet vi navn til Varig Bygg. Navnet er nytt, men kjerneverdiene gjennom 35 år er de samme. Med oss på laget får du en pålitelig, kunnskapsrik og kompetent samarbeidspartner som brenner for å levere solid, bærekraftig og varig håndverk. Alltid til rett tid og til riktig pris.

Vi legger stor vekt på god kvalitet i alle ledd og har som mål til enhver tid å være oppdatert på nye produkter og løsninger. Samtidig ser vi nytteverdien i å videreføre tradisjonelle håndverksmetoder. Dette er essensiell kunnskap for å kunne restaurere gamle bygninger på en best mulig måte. Vi har sentral godkjenning for alle bygg-relaterte oppdrag og er stolte over å være godkjent som lærebedrift. 

Godkjent for ansvarsrett SG_GULL_LYSBAKGRUNN.png

Vi har sentral godkjenning fra Direktoratet for Byggkvalitet. Godkjenningen er en kvalitetsordning som beskriver faglig kompetanse, rutiner for kvalitetssikring og seriøsitet i foretaket. Den dokumenterer videre at vi har fagkompetansen til å kunne levere et sluttprodukt med kvaliteten og kravene til konstruksjon som er fastsatt i plan- og bygningslovgivningen.

Godkjent mesterbedrift  Mester_merket.png

Fagkunnskap gir trygghet. Vi har vært godkjent mesterbedrift siden 1986. Det vil si at vi i tillegg til å ha svennebrev og dokumentert praksis, også har håndverkere med videreutdanning innen økonomi, ledelse, markedsføring og høyere yrkesteori. Det gir deg trygghet for at du alltid får overlevert et godt sluttresultat av høy kvalitet, utført etter gjeldende lover og regler. 

Godkjent lærebedrift

Vi er stolte av å kunne gi unge og voksne muligheten til å fullføre en fagutdannelse og av å føre håndverkstradisjonene videre til neste generasjon.